Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τιμή και χαρακτηριστικά για τα Sony Xperia 10 και Xperia 10 Plus

*
Το τελευταίο διάστημα έχουμε διαβάσει πολλές φήμες για τα νέα mid-range smartphones της Sony και πλέον ήρθε η ώρα της αποκάλυψης των τελικών τους specs. To Sony Xperia XA3 ή Xperia 10, θα είναι εφοδιασμένο με το Snapdragon 630 chipset, 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος θα αποτελείται από τον βασικό αισθητήρα στα 13MP και ένα αισθητήρα βάθους στα 5MP. Η μπαταρία της συσκευής θα έχει χωρητικότητα 2.870mAh. Η τιμή του Xperia 10 σην Ευρώπη θα είναι €350. Από την άλλη το Sony Xperia 10 Plus (προηγουμένως γνωστό ως XA3 Plus ή Ultra) θα έρθει με Snapdragon 660 chipset, 4GB RAM και 64GB αποηκευτικού χώρου storage (Επιπλέον θα υπάρχει και μοντέλο με 6GB RAM). Και οι δύο συσκευές θα διαθέτουν microSD για επιπλέον μνήμη. Η διπλή κάμερα αποτελείται από βασικό αισθητήρα στα 12MP και δευτερεύον στα 8MP. Η τιμή του Xperia 10 Plus θα είναι €430. Η οθόνη και των δυο μοντέλο θα έχει αναλογία 21:9, ανάλυση 1080p+ και μέσω των ακουστικών θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή Hi-Res Audio. Τέλος, θα κυκλοφορήσει και το Xperia L3, η πιο οικονομική πρόταση της Sony, στα €200.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*